fbpx

Klussen & klussen

We hadden er lang naar uitgekeken, dus de dag dat we de sleutel kregen begon meteen het grote klusproject! We ruimen op, kappen onkruid, schilderen muren en bouwen een hek, zodat onze honden Yara en Dymo (voor een deel) vrij rond kunnen lopen.

De weg naar de bouwmarkt (Aki geheten) hadden we dus al snel gevonden en ook toen merkten we hoe fijn het was dat we dicht bij een stad (Caldas da Rainha) wonen. Acht minuten naar een aantal grote supermarkten, tien minuten naar de bouwmarkt en tien minuten naar het centrum met een dagelijkse groente- en fruitmarkt. Heerlijk!

En in andere richtingen vinden we het historische Obidos op 6 minuten, prachtige natuur op loopafstand, het Lagoa de Obidos (groot binnenmeer in verbinding met de oceaan) op 10 minuten en even verder op een kwartiertje het strand en de zee! We komen er steeds meer achter dat we een droomhuis hebben gekocht!

Meer zien? Deze filmpjes horen bij dit bericht!