fbpx

Naar het strand!

Net als in Nederland dient de lente zich vroeg aan in Portugal. Terwijl De Bilt een record-temperatuur van 18 graden (op 25 februari!) meldt, is het bij ons in Arelho zelfs bijna zomerweer met ruim 20 graden. En dus gingen we naar het strand!

Het strand bij Foz do Arelho is ongeveer een kwartiertje rijden vanaf onze Quinta dos Pernobes, dus dat is prima te doen. In de zomer zal het hier erg druk zijn (geen idee, hebben we nog niet meegemaakt), maar nu in februari is het nog lekker rustig op een maandagmiddag. Parkeren is dus geen probleem en tijdens een wandeling op het strand komen we ook nauwelijks mensen tegen. Op het terras van de strandtent Cais da Praia is het wel gezellig druk, maar ook hier vinden we een plekje en genieten we van een drankje.

Kortom: een Portugese stranddag in februari!