fbpx

Workation in Portugal? Doen!

Als de Corona-pandemie ons iets heeft geleerd, is het wel dat je voor een kantoorbaan niet altijd fysiek op het werk aanwezig hoeft te zijn. Thuis werken is min of meer ‘gewoon’ geworden. Maar als je je werk vanuit huis kunt doen, waarom dan niet vanaf een andere bestemming? De sky is the limit! Bali, Mexico, Zuid-Afrika: het kan allemaal. Of je blijft gewoon in Europa, Portugal bijvoorbeeld …

Want wat blijkt? Portugal is één van de beste plekken voor een workation! Het gunstige klimaat, de lage kosten van levensonderhoud, de goede bereikbaarheid en de beschikbaarheid van snelle internetverbindingen zijn de belangrijkste factoren om in Portugal je laptop open te klappen, in te loggen en gewoon te werken alsof je op kantoor zit.

Bij Quinta dos Pernobes hebben we buiten het zomerseizoen prima faciliteiten voor een workation in Portugal. Onze vakantiehuisjes hebben verwarming, een keuken en WIFI via glasvezel, dus prima geschikt als leef- en werkplek in de maanden november tot en met maart. En in je vrije uurtjes hoef je je zeker niet te vervelen. Op minder dan een kwartier rijden vind je vele restaurants (het toeristische Óbidos is vlakbij), de Lagoa de Óbidos (kitesurfen!) en de prachtige Atlantische kust.

Dus wacht niet langer, pak je laptop in en kom naar Portugal voor de workation van je leven!