fbpx

Onze appartementen

Quinta dos Pernobes heeft drie appartementen voor ieder twee gasten. Twee appartementen (Adega en Videira) hebben een plek gekregen in de grote schuur van de oude wijnboerderij. Het derde appartement (Casa) is gebouwd in het oude woonhuis van de boerderij. Door gebruik van authentieke (ver)bouwtechnieken hebben de appartementen ieder hun eigen sfeer behouden.

Echt kleinschalig en Adults Only

Quinta dos Pernobes is een kleinschalige accommodatie met drie appartementen, die elk geschikt zijn voor twee gasten. In totaal zijn er dus nooit meer dan zes gasten aanwezig op onze Quinta! Vanwege de kleinschaligheid zijn wij een Adults Only accommodatie. Zijn kinderen dan helemaal niet welkom? Zeker wel, maar alleen als je de hele quinta (drie appartementen) voor jezelf boekt.

Veel buitenruimte en een zwembad

Quinta dos Pernobes ligt op een stuk grond van 2000 vierkante meter, zodat er genoeg ruimte is voor een privé-terras bij elke appartement, een grote tuin en een zwembad (op zoutwaterbasis) met terras en ligstoelen. En niet te vergeten onze eira (dorsvloer) met rondom uitzicht op Óbidos, de lagune en de zee!

Ruime opzet met veel extra’s

De appartementen zijn ruim opgezet en voorzien van allerlei extra’s, die jullie vakantie net dat beetje extra geven. Een prima keuken met vaatwasser, een ruime badkamer met vloerverwarming, een lekker terras, een comfortabel tweepersoonsbed (of twee losse eenpersoonsbedden, dat kan ook) en waar zouden we zijn zonder goede WIFI!

Appartement Adega

Appartement Adega vind je in het deel van de schuur, waar vroeger de wijn werd bewaard in stenen wijntanks. Eén van deze wijntanks is herbouwd en doet nu dienst als ruime badkamer.

Appartement Casa

De Casa is gevestigd in het oude woonhuis van de wijnboerderij. De traditionele Portugese indeling is omgebouwd tot een ruim geheel met onder meer een open keuken.

Appartement Videira

Appartement Videira is gebouwd in het deel van de schuur, waar de druiven werden geperst voor de wijn. Dat is nog te zien aan de poot van de eettafel, die ooit onderdeel was van de wijnpers.

Tarieven

Het verblijf in appartement Adega of Videira kost 95 euro per nacht. Wil je een week blijven? Dan betaal je 595 euro. Appartement Casa kost 105 euro per nacht en 695 euro voor een week. Het minimum verblijf voor alle appartementen is drie nachten.

De tarieven zijn all-in, dus geen rare verrassingen achteraf, zoals schoonmaakkosten of toeristenbelasting.

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Stuur ons een bericht!