fbpx

Onze appartementen

De twee appartementen (Adega en Videira) hebben een plek gekregen in de grote schuur van een oude wijnboerderij. Door gebruik van authentieke (ver)bouwtechnieken hebben de appartementen ieder hun eigen sfeer behouden.

Ruime opzet met veel extra’s

De appartementen zijn ruim opgezet en voorzien van allerlei extra’s, die jullie vakantie net dat beetje extra geven. Een airco die kan koelen én verwarmen, een prima keuken met vaatwasser, een ruime badkamer met vloerverwarming, een lekker terras, een comfortabel tweepersoonsbed (of twee losse eenpersoonsbedden, dat kan ook) en waar zouden we zijn zonder goede WIFI!

Veel buitenruimte en een zwembad

Quinta dos Pernobes ligt op een stuk grond van 2000 vierkante meter, zodat er naast de twee appartementen nog genoeg ruimte is voor een grote tuin en een zwembad. Ieder appartement heeft een eigen buitenterras en daarnaast heeft Quinta dos Pernobes ook veel buitenruimte. Natuurlijk is er een zwembad (op zoutwaterbasis) met terras en ligstoelen. En niet te vergeten onze eira (dorsvloer) met rondom uitzicht op Obidos, de lagoon en de zee!

Echt kleinschalig en Adults Only

Quinta dos Pernobes is een kleinschalige accommodatie met twee appartementen, die elk geschikt zijn voor twee gasten. In totaal zijn er dus nooit meer dan vier gasten aanwezig op onze Quinta! Vanwege de kleinschaligheid zijn wij een Adults Only accommodatie. Zijn kinderen dan helemaal niet welkom? Zeker wel, maar alleen als gasten beide appartementen voor zichzelf reserveren.

Appartement Adega

Appartement Adega vind je in het deel van de schuur, waar vroeger de wijn werd bewaard in stenen wijntanks. Eén van deze wijntanks is herbouwd en doet nu dienst als ruime badkamer.

Appartement Videira

Appartement Videira is gebouwd in het deel van de schuur, waar de druiven werden geperst voor de wijnproductie. Dat is nog te zien aan de poot van de eettafel, die ooit onderdeel was van de wijnpers.

Tarieven

Het verblijf in appartement Adega of Videira kost 95 euro per nacht, met een minimum verblijf van drie nachten. Wil je een week blijven? Dan betaal je 595 euro. Deze tarieven zijn all-in, dus geen rare verrassingen achteraf, zoals schoonmaakkosten of toeristenbelasting.

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Stuur ons een bericht!